"Zeggen wat je denkt,
kan ook iets aardigs zijn."

Priscilla

Hoi, Ik ben Priscilla Everaerts, oftewel Prik. Ook wel gekend als de zus van Mel (en Daf en Jekka).

Ik ben de trotse mama van Mika en Mattia, 2 prachtige zonen met ieder hun eigen karakter. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde, mijn eerste liefde. Yes, vroeg begonnen, maar zeker geen spijt van. Ik ben namelijk hierdoor de vrouw geworden die ik nu ben en ik zou eerlijk gezegd niet veel veranderen. De personen die mij kennen, weten dat ik een redelijk moeilijk karakter heb, maar je weet altijd wat ik denk en ik zal ook altijd eerlijk zijn met je. Dit is misschien ook een stukje van de reden waarom ik voor mijn zus werk. Mel heeft graag mijn eerlijke en oprechte mening als ze met vragen zit en ze weet dat ze hiervoor altijd bij mij terecht kan. Ik krijg vaak de vraag of het niet moeilijk is om voor je eigen, jongere zus te werken, maar ik heb hier helemaal geen problemen mee. We vullen elkaar eigenlijk heel goed aan, zowel privé als op het werk. Ik kan haar een beetje rechttrekken als ze een beetje chaotisch is en zij kan mij perfect happy maken en aanmoedigen als ik een beetje down ben. Ook leer ik elke dag bij van haar en dan ben ik enorm fier op haar.

De reden waarom ik echt graag doe wat ik doe, is omdat er echt veel uitdaging in zit. Het op weg helpen van de klanten naar een gestructureerd en doelgericht werken geeft echt heel veel voldoening.

Mailboxen leegmaken, facturen opzoeken, betalingen in orde brengen, stock lijsten maken,… elke dag is er wel iets nieuw te doen en het lijstje elke dag opnieuw afvinken geeft heel veel voldoening. Daarom sta ik elke dag graag voor jullie klaar!

Contacteer Prik
Melissa

Corona heeft ons veel zorgen gebracht, maar het heeft mij ook een nieuwe kijk gegeven op het leven en wat mijn plaats is in het leven. Ik ben dan ook te midden van Corona gesprongen in het avontuur dat Done. by Mel heet. Al jaren speelde ik met dat idee, ik deed wat ik nu doe al geruime tijd voor ondernemers maar dan in loondienst. Daarvoor was ik actief in functies waar alle verschillende aspecten van administratie aan bod kwamen. Zoeken naar de pijnpunten en efficiënte werkstromen en processen implementeren is voor mij plezier. Mijn boekhoudkundige achtergrond is een extra pluspunt! Dit maakt dat ik een goed zicht heb op cijfers en deze ook kan lezen, het geeft me ook inzicht in hoe een administratie moet zijn vooraleer die naar de boekhouder gaat. Je accountant zal dus ook blij zijn met uw keuze! Wij houden ervan om te zoeken naar de juiste “hoe”, om routines te creëren en te implementeren en om het klankbord te zijn van de ondernemer.

Samen staan wij voor je klaar, zodat jij weer meer focus kan hebben op de zaken binnen uw onderneming waar jij je energie uit haalt, daar waar jij het belangrijkste bent en uw tijd het meest kostbare is.

Contacteer Mel

"Mix it up, get it DONE.
And have more fun!"